Catering na Sylwestrową parapetówkę








DANIA GORĄCE:
Węgierska zupa z kluseczkami 45 zł/1L (min. 1 L)
Tajska zupa na ostro z kurczakiem i warzywami 45 zł/1L (min. 1 L)
Barszczyk czerwony z majerankiem 19 zł/1L (min. 1 L)
Ślimaczki z nadzieniem grzybowym 5 zł /szt. (min. 10 szt.)
Szaszłyk drobiowy z warzywami i dipem 15 zł /1szt. (min. 5 szt.)
ZIMNE ZAKĄSKI:
Mini tortille z nadzieniem różnosmakowym 30 zł/10 szt. (min. 10 szt.)
Kanapeczki dekoracyjne różnosmakowe 45 zł/10 szt. (min. 10 szt.)
Sakiewki z ciasta francuskiego z farszem pieczarkowym 40 zł/10 szt. (min. 10 szt.)
Mini tatry z łososia wędzonego na grzankach 99 zł/10 szt. (min. 10 szt.)
Mini tatary wołowego na grzankach 125,00 zł/10 szt. (min. 10 szt.)
Ruloniki z szynki z musem chrzanowym w galarecie 35,00 zł/10 szt. (min. 10 szt.)
Galaretki drobiowe z warzywami 45,00 zł/10 szt. (min. 10 szt.)
Kruche babeczki z sałatką jarzynową 35,00 zł/10 szt. (min. 10 szt.)
Sałatka Cezar z kurczakiem i grzankami 6,90 zł/100 g (min. 5 porcji)
Sałatka brokułowo-pieczarkowa z żółtym serem i szynką 6,90 zł/100 g (min. 5 porcji)
Zamówienia droga mailową przyjmujemy do 29.12.2020 r., godz. 17.00
Kontakt tel. 609 721 105, mail. recepcja@hotelnowydwor.pl
Odbiór własny w Hotelu Wellness & SPA Nowy Dwór w Świlczy.
W koszt menu wliczone opakowania jednorazowe.
Pakujemy również próżniowo.