fbpx
Spread the love

Catering Świąteczny.

 

Propozycja menu

ZUPY:
Tradycyjny żurek z grzybami                                                                                                                                       23 zł/1 l (min. 2 l)
Wigilijny barszcz czerwony                                                                                                                                          19 zł/ 1 l (min 2 l)
Krem grzybowy z łazankami                                                                                                                                        23 zł/ 1 l (min.2 l)

DANIA GŁÓWNE:
Pieczona karkówka w sosie rozmarynowym                                                                                                  16 zł /120g (min. 10 porcji)
Soczysty schab faszerowany (smaki do wyboru) ze śliwką, morelą, borowikami,                                  16 zł/120g ( min 10 porcji)
Duszone polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym                                                                            26 zł/120g (min 10 porcji)
Pierś z kurczaka faszerowana grillowanymi warzywami                                                                             16 zł/120g ( min 10 porcji)
Pierogi ruskie, pierogi z kapustą i grzybami, pierogi z kaszą                                                                        15 zł/10 szt. (min 10 szt.)
Uszka z grzybami                                                                                                                                                  10 zł /10 szt. (min. 10 szt.)
Gołąbki z kaszą i grzybami                                                                                                                                           6 zł/1 szt. (min 5 szt.)
Krokiety z kapusta i grzybami                                                                                                                                   5 zł/1 szt.  (min. 5 szt.)
Staropolska kapusta z grochem                                                                                                                              20 zł /1kg ( min 0,5kg)

ZIMNE ZAKASKI (zamówienia min. 5 porcji):

Kompozycje pieczonych mięs i wędlin                                                                                                               16 zł/100g (min. 5 porcji)
-schab w aromacie ziołowym
-rolada z karkówki i boczku
-boczek rolowany z kminkiem

Mięsa w galarecie:
-Plastry schabu z musem w galarecie czosnkowej                                                                                       14 zł/100g (min. 5 porcji)
-Tradycyjne galaretki drobiowe                                                                                                                                8 zł/szt. (min. 5 porcji)
-Ruloniki z szynki z musem chrzanowym w galarecie                                                                                         8 zł/szt. (min. 5 porcji)

Jajka garnirowane różnorodne (min.10 szt./1 rodzaj)                                                                                           6 zł/20g /1 połówka
-w sosie majonezowym z chrzanem i szczypiorkiem
-z musem z wędzonych ryb/tuńczyk i kaparów
-z pastą pieczarkową

Tatar śledziowy  (zamówienia min. 5 porcji):                                                                                                       9 zł/100g (min.5 porcji)
Śledzie marynowane (zamówienia min. 5 porcji) smaki do wyboru:                                                             9 zł/100g (min.5 porcji)
-w oliwie i borowikach
-po węgiersku na ostro

Sałatki (smaki do wyboru):                                                                                                                                    7 zł/100g (min 5 porcji)
-Tradycyjna świąteczna sałatka jarzynowa
-Sałatka śledziowa z jajkami
-Sałata z wędzoną rybą
-Sałatka po hawajsku z kurczakiem i ananasem
-Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem, grzankami, parmezanem
-Mix sałat z serem lazur, żurawiną, koprem włoskim

 

 

Zamówienia przyjmujemy do 21.12.2021 (wtorek), odbiór zamówień  24.12.2021

Transport na terenie Rzeszowa lub do 15 km od Hotelu w dniu 23.12.2021 – GRATIS przy zamówieniu powyżej 400 zł.

Tel.  609 721 105  mail. recepcja@hotelnowydwor.pl

Rezerwuj pokoje Rezerwuj salę weselną Rezerwuj salę konferencyjną